به اطلاع بازدید کنندگان محترم می رساند؛ جهت دریافت آخرین اخبار و اطلاعیه های مربوط به اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان، به آدرس https://gilan.irantvto.ir مراجعه نمایند.  
بازدید مشترک رئیس واحد اشتغال اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان و کارگزار توسعه اشتغال (تکاپو) از روستای ملی حصیربافی
زمان درج : ۱۳۹۶ يکشنبه ۳۰ مهر ساعت ۲۲:۲۱ تعداد بازدید : 4423 نسخه چاپی

بازدید مشترک رئیس واحد اشتغال اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان و کارگزار توسعه اشتغال (تکاپو) از روستای ملی حصیربافی

به گزارش روابط عمومی اداره آموزش فنی و حرفه ای گیلان ، هادی صمدی ، رئیس واحد اشتغال اداره کل به همراه حسین متقی طلب کارگزار توسعه اشتغال (تکاپو) از روستای ملی حصیربافی بصورت مشترک بازدید نمودند.

در راستای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی و توجه به پتانسیل های جوامع روستایی و سوق دهی آنها به سوی افزایش نرخ اشتغال و تولید و اینکه روستاها توان مناسبی برای اجرای طرح های اقتصادی زودبازده با قابلیت خوداتکایی دارند روستای فشتکه در گیلان به عنوان روستای ملی حصیر ایران جهت دستیابی به اهداف پیش بینی شده قرار گرفت.

بنا بر این گزارش هادی صمدی ، مسئول واحد اشتغال و کارآفرینی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان با اشاره به اینکه فنی و حرفه ای استان گیلان در راستای سیاست‌های دولت برای هویت بخشی به مناطق روستایی و توانمندسازی این قشر در بخش تولید و زمینه‌سازی برای عرضه تولیدات روستایی در کنار طرح تکاپو هستیم افزود: آموزش های فنی و حرفه ای به همراه طرح توسعه کسب و کار اشتغال پایدار متناسب با نیاز بازار کار با محوریت اشتغال بخشی از آموزشهای خود را برای نیل به اهداف این طرح مهم اختصاص داده است. وی با اشاره به اینکه بحث بازارچه های عرضه محصولات روستایی و فروش محصولات با هدف شکوفایی اقتصادی خانوارهای روستایی باید تقویت شود افزود: به عنوان مثال در بحث صنایع دستی ظرفیت‌های بسیار خوبی وجود دارد که طرح تکاپو در تلاش است تا با شناسایی پتانسیل ها و مزیت های هر منطقه بطور جداگانه به هدف اصلی این طرح که اشتغال پایدار مبتنی بر بازار محور بودن آن است دست یابد.

در ادامه حسین متقی طلب ، کارگزار رسمی طرح تکاپو در استان ضمن بازدید از کارگاه پایلوت طرح روستای ملی حصیر در روستای فشتکه با حضور مسئول واحد اشتغال و کارآفرینی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای گیلان و اعضای شورا و دهیار روستا اظهار داشت: صنایع دستی به عنوان فرآیندی در توسعه روستایی قلمداد می شود که با ایجاد فعالیت های مکمل کشاورزی می تواند زمینه ساز توسعه اقتصادی را در زمینه افزایش درآمدو توسعه اشتغال پایدار در روستا فراهم نماید.

در ادامه فعال حوزه صنایع دستی گیلان با بیان اینکه هدف از برگزاری این نشست کمک به رونق صنایع دستی در راستای توسعه می باشد اظهار داشت: صنعت حصیر بافی حاصل ذوق و هنر، سلیقه و ابتکار هنرمندان صبوری است که پیام فرهنگی استان خود را در غالب محصولات شان به نسل های آینده منتقل می کنند. محسن جهاندیده افزود: طرح تکاپو می‌تواند یکی از بهترین فرصت‌ها برای صنایع دستی گیلان در راستای ایجاد اشتغال پایدار باشد.

در پایان این نشست اعضای شورا و دهیار روستای فشتکه به بیان نظرات خود در خصوص بحث چگونگی حمایت از صنایع دستی پرداختند تا به کمک این تعاملات موانع و مشکلات کاری هنرمندان شناخته شده و برنامه ریزی های لازم در خصوص ارتقا ء رسته صنایع دستی اقدامات لازم صورت پذیرد.

برچسب ها : اداره آموزش فنی و حرفه ای گیلان

فراخوان های سازمانی
اطلاع رسانی جلوگیری از فساد
گزارش عملکرد 1400 اداره کل
اطلاعیه های آزمون
معرفی مراکز و دفترچه دوره های آموزشی
ورود به سامانه ثبت تقاضاهای آموزشی
شبکه تجهیزات کارگاهی
مهارت آموزی در محیط کار واقعی
درگاه ملی مجوزهای کشور
فیش حقوقی
سامانه استعداد یابی مهارتی
پیوند های سایت
سامانه ها
شبکه های اجتماعی
اطلاعات آماری
شوراهای فرهنگی ومذهبی